TENTdagen: Zeesterren

Achter de schermen wordt door mensen uit verschillende kerken in Schoonhoven gewerkt aan de 12e edtitie van de TENTdagen. De TENTdagen vinden plaats van zaterdag 23 augustus tot donderdag 28 augustus aan de Kamerlingh Onnesdreef in Schoonhoven. Het thema dit jaar: Zeesterren.

Doel van de tentdagen

Door de TENTdagen te organiseren scheppen we gelegenheid tot ontmoeting met onze kerkelijke en niet kerkelijks naaste in Schoonhoven. Het subdoel is: uitnodigen.
Waar dit ter sprake komt, en waar dit gewenst is, kunnen we met de ander spreken over ons geloof en de ander uitnodigen voor bijvoorbeeld een Alphacursus, een kinderclub, etc.

Kunnen we rekenen op jouw hulp?

Ook dit jaar zijn we opzoek naar jouw medewerking, zodat we de twaalfde editie van de Tentdagen wéér tot een “succes” kunnen maken! Zowel voor de vaste programma onderdelen als de logistieke zaken zoeken we medewerkers (vrijwilligers).

Ook kunnen we mensen gebruiken die zich geroepen voelen om “gewoon”  aanwezig te zijn als gastheer of gastvrouw.  Mensen die goed kunnen luisteren en ook het gesprek kunnen aangaan met bezoekers of deelnemers. Mensen die het verrassend vinden om anderen te ontmoeten en zo nodig te bemoedigen.

Indien dat wenselijk is, is het mogelijk om ook in de Witte Tent het gesprek aan te gaan of met mensen te bidden. Er zullen voorafgaand of tijdens de programma’s  ook vaste gebedsmomenten zijn met “bidders” waar u wellicht ook iemand van bent ?

We hopen en bidden dat de TENTdagen van meerwaarde zal zijn voor jong en oud, maar ook dat onze God de lof en eer zal krijgen bij de dingen die we doen.

Meld je aan via Tentdagen.nl/Aanmeldingsformulier

We zoeken nog vrijwilligers voor o.a. deze onderdelen:

• Vakantiebijbelfeest, ma t/m wo 10:00-12:15
  • Spelmiddag op woensdagmiddag
  • De Strijd der Sterken op woensdagavond
  • Gastheer/vrouw (luisteren, spreken, bemoedigen,)
  • Bidders (thuis, in de witte tent, of waar dan ook).
  • Medewerking achter de bar (alle dagen)
  • Bewakers en slapers in de nachtelijke uren (van 23.00-8.00)
  • Logistieke medewerking   (opbouwen, inrichten, schoonmaken etc.)
  • Oppassers tijdens het programmaonderdeel ‘Gaan voor een Extra klik’ op dinsdagavond

Op de website is een aanmeldingsformulier te vinden waarin je kunt aangeven bij welke programma onderdelen je mee wilt helpen. Wanneer het formulier is ingevuld wordt er vanzelf contact met je opgenomen. Je kunt ook bellen met Arjan Verstoep, 06-53677446.