Wat geweldig om goed nieuws uit Kenia te krijgen

Kansen voor Kinderen in Kenia Wat geweldig om goed nieuws uit Kenia te krijgen. Ria Fennema stuurde een mail met de stand van zaken wat betreft het realiseren van hun droom, een eigen Highschool. Vanwege het ouder worden van de kinderen was die behoefte groot. Het weeshuis in Ruiru is de plek geworden waar deze school gerealiseerd wordt.

Citaat:
De weeskinderen die in het weeshuis woonden zijn eind februari overgeplaatst naar of Nyamira of Malindi. Op dit moment zijn veel eerste jaars highscholers aan het helpen in Ruiru om het mooi te maken . We hopen dat zeer binnenkort klaar is. De eetzaal omgetoverd in studie hal. Zijn de kleuterklassen omgetoverd in scheikunde/ natuurkunde lab.

In April moeten we bezig met het kopen van boeken en schooluniformen en schoenen en matrassen en lakens en dekens etc Als we dan nog geld over hebben gaan we door met de renovatie van de oude klaslokalen en de slaapzalen en het opknappen van het terrein . Echter denk ik niet dat hiervoor geld is op hele korte termijn maar we werken aan de eerste doelstellingen. En als we die halen is het al geweldig .
Einde citaat.

Wat geweldig om haar mee te kunnen delen dat wij vanuit de ZWO een extra gift over kunnen maken van ruim € 900,= . Wat geweldig dat dit mogelijk is omdat zovelen meegedaan hebben aan ons Italiaans- en stamppottenbuffet en de extra giften die we ontvingen naar aanleiding van Ria’s bezoek in onze kerk. En niet te vergeten de opbrengst van de pepermuntaktie van de jeugdkerk. Dank jullie wel!

Wat geweldig dat de kinderen van Rank een poosje voor dit project mee gaan sparen! Vanuit de ZWO blijven we ons inzetten voor dit prachtige doel, de Kinderen in Kenia Kansen geven. Echter……door omstandigheden zal er dit jaar geen plantenactie door ons georganiseerd worden. Wellicht volgend jaar weer!

Hartelijke groet namens de ZWO, Riet Wagter