Zin in Kamp? Van sportdag tot bonte avond!

Kinderkamp, wat is dat nou? Een week lekker ravotten in de bossen, gezellig kletsen op de slaapzaal, heerlijk wegsoezen bij het kampvuur. En dat is nog lang niet alles.

Een week lang met ongeveer 35 kinderen tussen 7 en 12 jaar in een kamphuis in de bossen van Nunspeet met rondom voldoende speelruimte.  Een ideale locatie voor bosspelen, speurtochten, levend stratego en nog veel meer. Dichtbij is de Zandenplas, een grote recreatieplas om te zwemmen en allerlei waterspelen te doen. Een groep enthousiaste stafleden is al actief bezig om een leuk programma in elkaar te zetten. Het vervoer wordt geregeld met een touringcar.

Kamp maakt hongerig, daarom zorgen Karin Wesselius en Inge Bonhof iedere dag in het kamp dat het ontbijt, middag- en avondeten klaar staat.  Heeft u kinderen die het leuk vinden om mee op kamp te gaan en wilt u meer informatie of een uitgebreide folder, dan kunt u contact opnemen met Inge Bonhof, tel.: 388277 – Email: bonhof32@kpnmail.nl of via www.skkweb.nl.

Dit kamp wordt georganiseerd door Stichting Kampwerk Krimpen dat al ruim 25 jaar kampweken organiseert voor kinderen en tieners, opgericht vanuit vier Krimpense kerken. De prijs voor het kinderkamp bedraagt € 135,00 en wordt gehouden van 15 tot 22 augustus. In dezelfde week is er ook een tienerkamp (t/m 14 jaar) in Nunspeet. Prijs: 140,00. Mocht u uw kind graag een weekje kamp gunnen, maar zijn de financiën een probleem, dan kunt u zich wenden tot Karin Wesselius, diaken van onze Hoeksteen: karinwesselius@planet.nl of tel.: 527714.