Zin in wandelen?

Wandelen maakt niet alleen de spieren los, maar ook de tongen. Met elkaar wandelen kan je nader tot elkaar brengen, het kan op een andere manier ruimte geven voor een gesprek met elkaar.

De eerst volgende wandeling is op zaterdag 17 januari 2015, van 9.00 uur tot ca. 16.00 uur.

image008Het plan is om een stadswandeling te maken in Rotterdam van ca. 10km. We vertrekken om 9.00 uur vanaf de Hoeksteen met de auto naar Capelsebrug en van daar gaan we met de metro richting centrum. In de route zijn de Laurenskerk , de Pauluskerk en de brandgrens opgenomen. (Graag zelf wat eten meenemen en de ov-chipkaart.) De meditatie zal waarschijnlijk in de Pauluskerk plaats vinden.

image007Voor wie: iedereen die zin heeft in wandelen en de zin van wandelen met elkaar ziet.  We nodigen U van harte uit mee te wandelen!

Graag aanmelden voor 15 januari, dit kan via de site of rechtstreeks: meld je aan…

Lianne Vreugdenhil : liannevreugdenhil@hetnet.nl; tel.:385063 of Nel Schermers: c.a.schermers@ziggo.nl; tel.380110 of adrieschouten: adrieschouten@hotmail.com; tel. 615863.