Kliederkerk

Datum: 04 oktober 2020
Tijd: 15:00

Een speurtocht met opdrachten en wat lekkers onderweg, aansluitend een korte viering buiten: dat zijn de ingrediënten voor de Kliederkerk op 4 oktober 2020. Van harte welkom vanaf 15.00 uur!

Bij aankomst op het schoolplein van de Ichthusschool in Schoonhoven kan gelijk gestart worden met de speurtocht. Je loopt deze samen met je gezin/familie of in een klein (vrienden)groepje onder leiding van een volwassene (verzoek: spreek dat van tevoren af en arriveer als groepje met begeleiding op het plein, zo ontstaat er geen opstopping). Aansluitend zijn er spelletjes op het plein en is er muziek & een verhaal!

We zijn blij dat we weer een Kliederkerk in Schoonhoven buiten kunnen organiseren en hopen heel erg dat je erbij bent! De volgende Kliederkerk Schoonhoven vindt namelijk pas weer in het voorjaar plaats.