Hoi allemaal,

Vanaf 29 november 2020 is er weer kindernevendienst (voor één groep), maar als je niet in de kerk bent, kun je elke zondag gebruik maken van een leuk en gratis programma: http://debijbel.nl/bijbelbasics.
Je moet je wel even aanmelden met een e-mailadres en dan kun je elke zondag bij het Bijbelverhaal en de werkjes.

Verder is er elke dag ‘Eerst dit voor kids’ voor kinderen vanaf 8 tot 12 jaar. Dit is een leuke podcast over Daan die moet verhuizen, maar daar hélemaal geen zin in heeft. Samen met zijn vader moet hij elke dag een klusje doen. Ondertussen krijgt hij tijdens het klussen Bijbelverhalen te horen die hem meer vertellen dan hij ooit had gedacht.

Echt een aanrader! Luister het met elkaar bij het ontbijt, of na het avondeten, of als ‘avondsluiting’ voor het naar bed gaan.

Hopelijk zien we we elkaar over niet al te lange tijd weer in de kerk.
Groetjes van de leiding van de kindernevendienst,

Yvonne Timmermans
ytimmermans87@gmail.com

De kinderen van de basisschool kunnen op zondagochtend de nevendiensten bezoeken. Ze zijn als volgt in groepen verdeeld:

Groep 1 = basisschool groepen 1 en 2 (fase 1 t/m 4);
Groep 2 = basisschool groepen 3 (fase 5/6), 4, 5 en 6;
Groep 3 = basisschool groepen 7 en 8.

De kinderen gaan vóór de eerste Schriftlezing naar een van de nevenruimten en komen na het lied na de verkondiging weer terug in de kerkzaal. Er wordt voor de kinderen een begrijpelijk verhaal verteld. Ook wordt er vaak getekend, geknutseld en gezongen.

De leiding van de kindernevendienst