Wijkindeling

Vorig jaar is de oude wijkindeling losgelaten omdat we zijn overgegaan op het doelgroepenpastoraat. De predikanten houden daarentegen een geografische verdeling van de gemeente. De C.G. Roosweg (provinciale weg N210) wordt aangehouden als grens tussen de wijken van onze beide predikanten.

Klik hier voor informatie over de bereikbaarheid van de predikanten.

Het plannen van werkzaamheden voor onze beide predikanten is vaak onvoorspelbaar. Pastorale zorg en bijstand bij ziekte en stervensbegeleiding vergen veel en zorgen voor extra piekbelasting.
Tot 1 december 2020 vervangt ds. Luci Schermers ds. Hanneke Ouwerkerk voor 2 dagen per week.

Wij zijn heel blij dat ook onze oud-predikant Chris Koole bereid is om hand- en spandiensten te verlenen, bijvoorbeeld tijdens afwezigheid van zowel Hanneke als Agnes. Ook het verzorgen van het bijbeluurtje in ’De Bovenberghe’ is bij Chris in goede handen.
Het is als kerkenraad soms wat puzzelen, maar we zijn heel blij en dankbaar dat alle activiteiten in onze Hoeksteengemeente toch gewoon door kunnen gaan.

Wijk ds. Agnes Gooijer 

Schoonhoven Noord (m.u.v. de straten: Debijelaan, Robert Kochlaan en Zernikelaan).
Telefoon: 06-365 966 63 of 010-512 08 60
E-mail: ds.aem.gooijersnel@pg-dehoeksteen.nl

Wijk ds. Hanneke Ouwerkerk 

Schoonhoven Oost en Schoonhoven Centrum (m.u.v. Spoorstraat, Spoorsingel,  en Albrecht Beijlinggracht, Lekdijk West, Oude Singel en Olivier van Noortstraat [tot aan de Jacoba van Beierenstraat]) en alle gemeenteleden in Lopik, Cabauw, Jaarsveld en Lopikerkapel. 
Tot 1 oktober 2020 vervangt ds. Luci Schermers ds. Hanneke Ouwerkerk voor 2 dagen per week.
Telefoon: 0182-35 92 88
E-mail: ds.mj.ouwerkerk@pg-dehoeksteen.nl

Wijk ds. Luci Schermers  

Debijelaan, Robert Kochlaan, Zernikelaan, Spoorstraat, Spoorsingel, en Albrecht Beijlinggracht, Lekdijk West, Oude Singel en Olivier van Noortstraat (tot aan de Jacoba van Beierenstraat) en alle gemeenteleden in Ammerstol, Bergambacht, Vlist, Polsbroek, Gouda, Rotterdam en “OverLek”.
Telefoon: 010 – 451 78 40
E-mail: lm.schermers@gmail.com