Wijkindeling

Vorig jaar is de oude wijkindeling losgelaten omdat we zijn overgegaan op het doelgroepenpastoraat. De predikanten houden daarentegen een geografische verdeling van de gemeente. De C.G. Roosweg (provinciale weg N210) wordt aangehouden als grens tussen de wijken van onze beide predikanten.

Klik HIER voor informatie over de bereikbaarheid van de predikanten.

Het plannen van werkzaamheden voor onze beide predikanten is vaak onvoorspelbaar. Pastorale zorg en bijstand bij ziekte en stervensbegeleiding vergen veel en zorgen voor extra piekbelasting.

Voorlopig kan er nog een beroep worden gedaan op ds. Annemarie Six-Wienen uit Gouda (predikante in Benschop) met betrekking tot crisispastoraat en wat daaruit voortvloeit.
Verder zijn blij dat ook onze oud-predikant Chris Koole bereid is om hand- en spandiensten te verlenen, bijvoorbeeld tijdens afwezigheid van zowel Hanneke als Agnes.

Het is als kerkenraad soms wat puzzelen, maar we zijn heel blij en dankbaar dat alle activiteiten in onze Hoeksteengemeente toch gewoon door kunnen gaan.

Wijk ds. Agnes Gooijer

Schoonhoven Noord en West, Ammerstol en Bergambacht.

Wijk ds. Hanneke Ouwerkerk

Schoonhoven Oost en Schoonhoven Centrum, Lopik, Bonrepas, Vlist, Polsbroek, Nieuwpoort, Langerak, Groot-Ammers, Lekdijk-West.