Wijkindeling

Vooralsnog willen we in de komende periode uitgaan van de onderstaande verdeling. Op 1 september 2019 zal een definitieve indeling worden vastgesteld.

Vorig jaar is de oude wijkindeling losgelaten omdat we zijn overgegaan op het doelgroepenpastoraat. De predikanten houden daarentegen een geografische verdeling van de gemeente. De C.G. Roosweg (provinciale weg N210) wordt aangehouden als grens tussen de wijken van onze beide predikanten.

Wijk ds. Agnes Gooijer

Schoonhoven Noord (m.u.v. de straten: Debijelaan, Robert Kochlaan en Zernikelaan).
Telefoon: 06-365 966 63 of 010-512 08 60
E-mail: ds.aem.gooijersnel@pg-dehoeksteen.nl

Wijk ds. Hanneke Ouwerkerk

Schoonhoven Oost en Schoonhoven Centrum (m.u.v. Spoorstraat, Spoorsingel,  en Albrecht Beijlinggracht, Lekdijk West, Oude Singel en Olivier van Noortstraat [tot aan de Jacoba van Beierenstraat]) en alle gemeenteleden in Lopik, Cabauw, Jaarsveld en Lopikerkapel.
Telefoon: 0182-35 92 88
E-mail: ds.mj.ouwerkerk@pg-dehoeksteen.nl

Wijk ds. Luci Schermers

Debijelaan, Robert Kochlaan, Zernikelaan, Spoorstraat, Spoorsingel, en Albrecht Beijlinggracht, Lekdijk West, Oude Singel en Olivier van Noortstraat (tot aan de Jacoba van Beierenstraat) en alle gemeenteleden in Ammerstol, Bergambacht, Vlist, Polsbroek, Gouda, Rotterdam en “OverLek”.
Telefoon: 010 – 451 78 40
E-mail: lm.schermers@gmail.com