Rommelmarkt 2019

Tijdens de ochtenddienst van 3 november jl. deed Jan Roos, namens de Activiteitencommissie, verslag van de rommelmarkt, die een dag eerder plaatsvond.
Allereerst bedankte hij Martin van der Kruk, die al tien jaar voorzitter is van de Activiteitencommissie.

Het is elke keer weer een hele organisatie. Op donderdag werd eerst de kerkzaal leeggemaakt en werden de spullen getransporteerd van de bergplaats J. van der Eijk naar De Hoeksteen. Op vrijdag werd orde in de chaos geschapen en werden de kramen ingericht.
Helaas was er op zaterdag wat minder belangstelling dan andere jaren. Het regende eerst nogal, waardoor ook het draaiorgel niet kwam. Maar er is toch een bruto score van ruim € 10.000,–.
Daarna moest de rommelmarkt weer getransformeerd worden naar kerkzaal, waardoor er zo’n enorm gekrioel ontstond, dat mieren er een minderwaardigheidscomplex van zouden krijgen.

Het AC-boekjaar loopt van rommelmarkt tot rommelmarkt. Het voorlopige jaarresultaat (rommelmarkt inclusief  overige activiteiten) is bruto meer dan € 13.000,–.
(We knipogen naar een resultaat van € 14.000,– of € 15.000,– volgend jaar…)

En het ‘leukste’ is natuurlijk… het opruimen en schoonmaken.