Oproep jeugdkerk

Eenmaal in de maand houden we een jeugdkerkdienst. Deze dienst is voor de jeugd van de eerste klas van het voortgezet onderwijs tot ongeveer 18 jaar. Deze dienst vindt plaats tijdens de reguliere dienst.

De jongeren die er komen, zijn erg enthousiast en bezoeken de jeugdkerk trouw. We hebben een eigen bandje, waar we altijd een avondje mee oefenen in de week voor de dienst zal plaatsvinden. Dit doet één persoon van de leiding samen met de jongeren. Er is één voorbereidingsavond in de maand. Soms komt het voor dat we twee diensten op een avond kunnen voorbereiden. Zo valt de tijd die je in de jeugdkerk mag steken best mee en is het erg leuk en fijn om te doen. Graag zouden we ons team willen versterken met 1 of 2 personen.

Wij hopen dan ook dat je enthousiast bent om de jongeren de liefde van Jezus door te willen geven, om ze te willen helpen in de zoektocht naar ‘wie Jezus voor hen/voor jou is’. Heb je interesse dan kan je altijd bellen of mailen naar:

Sylvia Koudstaal: j.koudstaal@ziggo.nl of mailen naar Wilco Lekkerkerker: wilcolekkerkerker@hotmail.com.