Kerstwandeling 17 december 2022

Alle kerken in Schoonhoven werken mee om de kerstwandeling op 17 december a.s. mogelijk te maken. Op een unieke manier wordt het kerstverhaal al wandelend door het historische hart van Schoonhoven uitgebeeld. Maar zonder een grote groep vrijwilligers is dit niet mogelijk.

Laatste klussen voor de kerstwandeling

Na de dienst van zondagmorgen 27 november staat Jozien Hoogeweij in de hal van de kerk met de vraag of u een tas met closetrolhoudertjes mee naar huis wil nemen om daar thuis verrekijkers van te maken.

Alle benodigdheden heeft Jozien in de tas gedaan. Tevens zou zij het leuk vinden als enkele gemeenteleden zich op willen geven als figurant tijdens de kerstwandeling. Ook daarover wil zij u graag meer vertellen.
Telefonisch blijft Jozien bereikbaar voor vragen of suggesties (0182 – 383 396).

te Schoonhoven en Willige Langerak